MASTAMATIC je odličen masturbator, primeren za vsakega moškega, ki želi uživati ob zadovoljevanju spolne potrebe brez naprezanja svoje desnice. Napravo preprosto namestite na penis in vibracije realističnega občutka vagine ali anusa vas bodo pripeljale do orgazmične ekstaze.

MASTAMATIC bo naredil vse namesto vas! Vse kar morate sotriti je to, da nastavite željeno hitrost vibracije na upravljalniku in se prepustiti užitkom.

Običajna cena: 159.95€  Trenutna cena: 86.95€    

COCKTORCH je masturbator, ki vas nikoli ne bo razočaral ali pustil na cedilu. S tremi nastavki (vagina, anus, usta) , ki jih dobite ob nakupu COCKTORCH-a, boste lahko izpolnili vse vaše spolne fantazije, kadarkoli si boste zaželeli. COCKTORCH ne pozna glavobola kot razlog za izogib spolnosti, zato se lahko končno za vedno poslovite od spolne nepotešenosti.

COCKTORCH lahko uprabljate kot napravo za samozadovoljevanje ali kot spolno igračko v partnerski zvezi, ki bo popestrila posteljne užitke, podobno kot ženski dildoti in vibratorji.

Običajna cena: 109.95€  Trenutna cena: 59.95€    

Ta neverjetna SILIKONSKA VAGINA je popolna spremljevalka v mrzlih nočeh, ko si zaželite, da bi nekdo pognal vročo kri po vaših žilah. Masturbacijsko orodje je popolnoma enostavno za uporabo in prinaša veliko nepozabnih užitkov. Sramne dlake naredijo SILIKONSKO VAGINO še bolj realistično.

Običajna cena: 43.95€  Trenutna cena: 28.95€   

ŠPANSKO DEKLE je prava mačka. Med spolnostjo ne bo nikoli ostala hladna. Njena vagina je tesna in vibrirajoča, poleg tega pa bo spuščala tudi seksi zvoke, ko boste vi tako želeli.

Je enostavna za uporabo, z upravljalnikom lahko nastavljate jakost vibriranja. Velikost okoli 20cm.

Privoščite si svojo špansko dekle vsako noč!

Običajna cena: 43.95€  Trenutna cena: 35.95€   

Seks lutka SUPER CLIMAX DOLL je vedno pripravljena na seks in se nikoli ne pritožuje. Je napihljiva s silikonsko vagino in anusom ter visoka okrog 1,6m. Ob nakupu dobite tudi brezplačno tlačilko za napihovanje.

Običajna cena: 86.95€  Trenutna cena: 64.95€   

NATALIA DOLL bo vaša seksi tigrica, ob kateri vam ne bo nikoli dolgčas. Vaše potrebe bo brez vprašanj potešila z usti, vagino ali analno odprtino. Obdelala vas bo kadarkoli in kjerkoli! Napihljiva ljubimka je skorajda naravne velikosti, zato boste imeli občutek kot da je prava.


Običajna cena: 64.95€  Trenutna cena: 36.95€   

Stimulator prostate PROSTATE MASSAGER je posebni stimulator z dvojnim učinkom, saj hkrati stimulira prostato, znano tudi kot moško G točko, in presredek (predel med anusom in modi). Dvojni užitek vas bo popeljal v intenziven orgazem prostate.

Stimuliranje prostate oziroma 'molža' prostate ne prinaša le spolnega vzburjenja in neverjetnega orgazma, vendar je tudi koristna za vaše zdravje.

Nekaj pomembnih prednosti stimuliranja prostate:

-spodbuja zdrav način delovanja prostate
-zmanjšuje nabiranje tekočine prostate
-preprečuje pojav škodljivih bakterij, ki se pojavijo zaradi zamašenih kanalov prostate
-izboljšuje pretok krvi v tkivo žleze prostate
-izboljšuje pretok urina

Baterije so vključene v paket.


Običajna cena: 54.95€  Trenutna cena: 32.95€   

Pričaraj ji nepozabne orgazme z nastavki za penis PENIS SLEEVES. Posebni izrastki močno stimulirajo njeno vagino, vam pa omogočijo še tršo erekcijo. 7 nastavkov zadostuje za 1 teden.

Običajna cena: 28.95€  Trenutna cena: 10.95€   

VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK zadostuje za eno uro ljubljenja. Užitek prinaša tako vam kot njej. Vam bo prinesel močnejšo in daljšo erekcijo, njej pa bodo nežne vibracije obročka dražile klitoris in jo pripeljale do orgazma.

Običajna cena: 9.95€  Trenutna cena: 4.95€   

Analni vibrator BUTT PLUG (dolžina 10cm) je odlična seks igrača za tiste, ki uživajo v analnem seksu. Nastavljive jakosti vibracij vas bodo popeljale do neverjetnih analnih orgazmov!

Običajna cena: 25.95€  Trenutna cena: 18.95€   
PUSSY PAL je vibrator, s katerim ženske ob sočasnem draženju klitorisa, vagine, vhoda v vagino in sramnih ustnic doživljajo neverjetne dvojne orgazme! Zakaj si teh nepozabnih užitkov ne bi proviščili tudi vi?

Vibrator vas bo z nežnimi rotirajočimi perlicami dražil na vhodu v vagino in po sramnih ustnicah, s premikajočo glavico bo stimuliral G točko, z vibrirajočim zajčkom pa bo dražil ščegetavček. Orgazem je neizogiben!

Vibrator je povsem enostaven za uporabo in primeren tako za začetnice kot izkušene uporabnice spolnih igračk. Z gumbi na ročaju lahko nastavljate različne hitrosti vibracij in rotacij in jih prilagodite svojim željam.

Za delovanje potrebujete 4 AA baterije.


Običajna cena: 54.95€  Trenutna cena: 43.95€